+38 (067) 907-27-77
+38 (098) 581-99-76
world_resorts@bigmir.net

10 ВИГІДНИХ КУРОРТІВ ДЛЯ ВІДПОЧИНКУ В ТЕПЛИХ КРАЇНАХ ВЗИМКУ

Туры выходного дня

10 ВИГІДНИХ КУРОРТІВ ДЛЯ ВІДПОЧИНКУ В ТЕПЛИХ КРАЇНАХ ВЗИМКУ

Для всіх, кому вже встигли набриднути холоду і хто починає вибирати місце для зимової відпустки, TripMyDream підготував ТОП курортів, які порадують не тільки теплом, але і доступними цінами.
Пхукет, Таїланд
Таїланд давно завоював славу одного з найбільш вигідних місць в світі для відпочинку в зимовий період, і Пхукет — кращий з його курортів. Відпочивають тут і сім’ї з дітьми, і молодіжні компанії, і любителі екзотики або всіляких водних видів спорту. І важливо, що все це різноманітність цілком і недорого.

Середній бюджет перебування на курорті для двох на Пхукеті — від € 450 на тиждень (харчування + проживання). Звичайний обід або сніданок в кафе коштуватимуть від € 2-4, проїхати на громадському транспорті можна за € 1-4, оренда мопеда — від € 60 (на тиждень). Що стосується дозвілля, урок серфінгу або дайвінгу можна взяти, починаючи від € 35, а від € 20 — відправитися на різного роду спа-процедури.
Так, є один важливий нюанс, долетіти до Таїланду — це те, що ніяк не вписується в категорію «дешево», але якщо про це подбати завчасно, то можна відшукати досить вигідні варіанти.

Проживання: 3 * — від € 15, 5 * — від € 100 (за двомісний номер).

Хіккадува, Шрі-Ланка
Всі, хто хоч колись відпочивали взимку на Шрі-Ланці, стверджують, що курорти острова — «це відмінне поєднання ціни та якості». Ви можете в цьому переконатися, вирушивши в Хіккадуву, один з найпопулярніших курортів світу.
Середній бюджет перебування на острові для двох в Хіккадуве — від € 500 на тиждень (харчування + проживання). На курорті є великий вибір і бюджетних хостелів, і 2-3 * і недорогих апартаментів за доступними цінами і з хорошим сервісом. Ціни на їжу, звичайно ж, будуть залежати від того, харчуєтеся ви в туристичних місцях чи ні. У недорогих кафе для місцевих можна добре пообідати блюдами місцевої кухні за € 1-4, в ресторанах, зрозуміло, буде дорожче — від € 3-10. Але найекономніший варіант — купувати продукти на місцевих ринках і готувати самому, адже це не тільки економно, але ще і дуже цікаво.

Досвідчені дайвери знають, що Хіккадува і її коралові рифи — один з кращих курортів в світі для підводних занурень. Біля берегів популярного курорту можна знайти і чимало затонулих кораблів, куди також організовують «підводні екскурсії». Вартість таких морських прогулянок — від € 45.

Острів Фукуок, В’єтнам
Фукуок — найбільший острів В’єтнаму, а тому й найпопулярніший курорт. У своєму арсеналі, крім звичних хороших пляжних зон і центрів для морського відпочинку, острів славиться неймовірними природними пам’ятками та старовинними святинями.

Фукуок буде по кишені багатьом мандрівникам, адже ціни тут одні з найдешевших серед всіх азіатських напрямів. Проживання в 3 * готелях або скромних апартаментах обійдеться від € 95 на тиждень, хоча можна знайти і дешевше. Ціни на харчування вас також приємно порадують, адже гарненько підкріпитися в кафе можна всього від € 1-3, а орендувати байк — за € 5-10 в день. Середній бюджет перебування для двох на острові Фукуок — від € 350 на тиждень (харчування + проживання).
Розваги на Фукуоці також одні з найдешевших — морські прогулянки та екскурсії на весь день коштують від € 18-20

Калангут, Індія
Північний Гоа — райське місце для всіх молодих і активних, це один з найбільш колоритних куточків Індії, де можна побачити небувале змішання культур, традицій, а також мандрівників з усього світу. Калангут — типовий яскравий місто, який раніше ще називали «столицею хіпі», і такий вільний дух тут зберігся до сьогодні.
Крім екзотики і маси вечірок, які шумлять тут майже щодня, Калангут приваблює молодь ще й дуже доступними цінами і є одним з найкращим місцем для відпочинку. Так, жити в бунгало на березі Аравійського моря можна за € 10 (двомісне розміщення), стільки ж в день можна витратити і на харчування, але це для дуже економних відпочиваючих.
А в цілому ж, якщо не обмежувати себе в чому-небудь, то добре відпочити в Калангуте можна від € 350 (харчування + проживання для двох).

Бенаулім, Індія
Для тих, кого не привертають сумбур і галас Північного Гоа, є більш спокійна і респектабельна південна частина штату, і Бенаулім знаходиться на її території. Але за спокій доведеться трошки доплатіть.Бенаулім підійде любителям сімейного спокійного відпочинку, це типовий пляжний курорт в теплій країні. Тут практично немає барів, ресторанів, нічних клубів, лише маленькі затишні кафе і багато майданчиків для спортивного дозвілля. Середній бюджет перебування для двох в Бенауліме — від € 500 на тиждень (харчування + проживання). Орендувати скутер на день можна за € 10-15, а урок серфінгу коштує від € 42.

Дахаб, Єгипет
Найвигідніше місце для відпочинку з-за ближчого розташування і тому більш доступної ціни на переліт — це давно знайомий усім Єгипет. Дахаб в свою чергу — місце, не схоже на всі інші курорти цієї країни.
Тут, крім типових готельних комплексів, можна знайти найрізноманітніші варіанти бюджетного проживання — від кемпінгів (за $ 1 на добу) до 5 * готелів, які вас також здивують своїми цінами. Середній бюджет перебування на курорті для двох в Дахабі — від € 300 на тиждень (харчування + проживання).

Кута, Балі
Ще одне бюджетне і популярний напрям для відпочинку, яке припаде до душі молоді, — курортне містечко Кута на Балі. Не так давно це було занепала село, а сьогодні — популярне місце, де вздовж узбережжя Індійського океану влаштувалося безліч недорогих кафе і барів, бюджетних готелів, галасливих нічних клубів і т.д.

Кута, як і багато хто з перерахованих напрямків, рай для тих, хто може весь день просто лежати і милуватися океаном, зустрічати світанки і заходи, плавно пересуваючись з пляжу на пляж, з бару в бар. На пляжах можна відпочивати безоплатно, а коктейлі будуть коштувати в межах $ 1-2. Та й в цілому ціни курорту радують: пообідати місцевими стравами в кафе можна за € 2-5, відправитися на спа-процедури — від € 8, зайнятися серфінгом з інструктором — від € 30.
До речі, про серфінг, Кута — ідеальне місце для тих, хто завжди хотів, але боявся спробувати. Рівне, широке узбережжя і спокійні невисокі хвилі — то, що потрібно для новачків.
Середній бюджет перебування для двох в Куті — від € 400 на тиждень (харчування + проживання).

Проживання: 3 * — від € 15, 5 * — від € 80 (за двомісний номер).

Занзібар, Танзанія
Танзанія — далеко не найпопулярніша країна серед мандрівників по морським курортам, і в першу чергу через свого дуже далекого розташування. Однак любителі усамітненого відпочинку не шкодують часу сюди дістатися — і правильно роблять.
Занзібар — це чисті пляжі, красиві пейзажі, ласкавий, спокійний Індійський океан і, звичайно ж, екзотична кухня. До речі, про останню: ціни дивують діапазоном, можна знайти обід і за € 4, а можна і за € 24, в залежності від того, в якій частині міста ви обідаєте. В основному ціни високі в готелях і центральних ресторанах.

Острів Пенанг, Малайзія
Острів Пенанг — живий і популярний туристичний центр Малайзії, а особливо його північна частина, де зосереджені кращі пляжі світу і зони для відпочинку. Пенанг — це поєднання дивовижної природи і старовинних пам’яток, так що підійде для відпочинку активним туристам, які бажають іноді все ж вибиратися за межі пляжа.В Пенанге є чим себе зайняти: більшість цікавих місць острова і різні екскурсії можна відвідати за цілком доступними цінами. Так, екскурсія по храмах острова (Храм Змій, Кек-Лок-Сі і Ват-Чайямангкаларам) буде коштувати від $ 25, екскурсії в парк птахів або метеликів — також від $ 25, походи по джунглях — від $ 35.

До Тао, Таїланд
До Тао — невеликий острів в Сіамській затоці, який за останні 10 років міцно окупували дайвери з усього світу. Але острів приваблює також своєю природою, чистими пляжами, та й просто спокійною атмосферою, яку оцінять сім’ї з дітьми.
Варіантів для житла на Ко Тао безліч — від романтичних бунгало на піску (від € 8) до хороших апартаментів (від € 30). Оскільки острів невеликий, то зручніше за все тут пересуватися на мопеді (від € 9 в день) або на скутері (від € 16 в день). Пообідати можна за € 2-3, а сходити на масаж — за € 7.
Не дарма ми згадували про дайвінг, адже на Ко Тао, хоч острів не дуже-то великий, близько 50 шкіл. Тут можна не тільки навчитися занурення, а й пройти курс, щоб самому стати дайв-майстром. Вартість одного занурення — від € 35.

До Ко Тао зручніше і швидше дістатися з острова Самуї.




×